Vasario 11, 2018
Bernelių Užeigoje Londone lietuviai dalinosi verslo kontaktais
Renginio akimirkos.

Londone ir Jungtinėje Karalystėje lietuviai dažniausiai apsigyvena ieškodami žinių, galimybių ir geresnio gyvenimo. Tad nenuostabu, jog daugybė Jungtinės Karalystės lietuvių šalyje jau įkūrė sėkmingus verslus ar planuoja verslo idėjas įgyvendinti ateityje.

Į Bernelių Užeigą Londone šeštadienio popietę susirinko lietuviai verslininkai ar dar tik planuojantys pradėti savo nuosavą veiklą, turintys idėjų.

Kompanijos DH Accounts & Legal organizuotame renginyje prisistatė verslininkai iš įvairiausių veiklos sričių – statybų, inžinerijos, internetinių technologijų, grožio, sveikatos, medicinos, mados. Atvykusieji į renginį išsinešė ne tik naudingų DHAL atstovų patarimų kaip auginti verslą, tvarkyti finansinius reikalus, bet ir užmezgė naujų pažinčių, draugysčių, apsikeitė verslo kontaktais. 

„Manau renginys pavyko puikiai. Labai šaunu, kad lietuviai atvyko ne tik iš Londono, bet kitų JK kraštų, o viena dalyvė net iš Lietuvos. Ypatingai malonu, kad ir verslo sričių įvairovė itin plati – nuo statybų iki kūrybinių paslaugų “, - džiaugėsi DHAL kompanijos įkūrėja Diana Hurta. 

Kitas verslo kontaktų užmezgimo renginys planuojamas jau balandžio mėnesį. Sekite DHAL ir Londonietės naujienas.

Kompanijos Surbiton Glass vadovas Andrius Lazauskas su šeima. Kompanijos Surbiton Glass vadovas Andrius Lazauskas su šeima.
Nekilnojamo turto agentūros Property M.J bei santechnikos paslaugas siūlančios kompanijos Monika's Construction įkūrėjos. Nekilnojamo turto agentūros Property M.J bei santechnikos paslaugas siūlančios kompanijos Monika's Construction įkūrėjos.
DHAL kompanijos vadovė Diana Hurta su kolege Svetlana Cerabajeva. DHAL kompanijos vadovė Diana Hurta su kolege Svetlana Cerabajeva.
Taurių masažus bei vegatatyvinį biorezonansinį sveikatos tyrimą siūlančios kompanijos Biosveikas įkūrėjos. Taurių masažus bei vegatatyvinį biorezonansinį sveikatos tyrimą siūlančios kompanijos Biosveikas įkūrėjos.
Tinklapio amberbeauty.com įkūrėja. Tinklapio amberbeauty.com įkūrėja.
Renginio akimirkos. Renginio akimirkos.
Diana Hurta su mama Audrone, Audrey Tailoring Ltd kompanijos įkūrėja, siūlančia siuvimo paslaugas. Diana Hurta su mama Audrone, Audrey Tailoring Ltd kompanijos įkūrėja, siūlančia siuvimo paslaugas.
Londono Sičio lietuvių klubo prezidentas Marius Raugalas. Londono Sičio lietuvių klubo prezidentas Marius Raugalas.
Sveikuoliškų gėrimų verslą renginyje pristatė Naive sumanytojas Laurynas Bartkevičius su sese Justina. Sveikuoliškų gėrimų verslą renginyje pristatė Naive sumanytojas Laurynas Bartkevičius su sese Justina.
Kenkėjų kontrolės paslaugas siūlančios kompanijos D&D Services įkūrėjas Darius Seliokas. Kenkėjų kontrolės paslaugas siūlančios kompanijos D&D Services įkūrėjas Darius Seliokas.
Renginio akimirkos. Renginio akimirkos.
Renginio akimirkos. Renginio akimirkos.
Inovatyvios internetinės parduotuvės Huedash sumanytojos Ignė Butėnė ir Vilija Butėnienė. Inovatyvios internetinės parduotuvės Huedash sumanytojos Ignė Butėnė ir Vilija Butėnienė.
Bernelių Užeigos vadovas Aivaras.
Renginio akimirkos. Renginio akimirkos.
Londonietės ikūrėja Dovilė Ilevičiūtė ir Naive gėrimų verslo sumanytojas Laurynas Bartkevičius. Londonietės ikūrėja Dovilė Ilevičiūtė ir Naive gėrimų verslo sumanytojas Laurynas Bartkevičius.
Londonietės įkūrėja Dovilė Ilevičiūtė ir DHAL vadovė, renginio organizatorė Diana Hurta. Londonietės įkūrėja Dovilė Ilevičiūtė ir DHAL vadovė, renginio organizatorė Diana Hurta.
Saulius Sliackus ir Vilija Butėnienė. Saulius Sliackus ir Vilija Butėnienė.
Dovilė Ilevičiūtė ir Roman Kucinskij. Dovilė Ilevičiūtė ir Roman Kucinskij.
Donatas Saladis, plieno gamyba užsiimančios įmonės Axismet Ltd vadovas ir internetinės parduotuvės Huedash ikūrėja Ignė Butėnė.
Donatas Saladis, plieno gamyba užsiimančios įmonės Axismet Ltd vadovas ir internetinės parduotuvės Huedash ikūrėja Ignė Butėnė.
Marketingo klausimais į renginį atvykusius konsultavo DHAL atstovas Evaldas Jackevičius. Marketingo klausimais į renginį atvykusius konsultavo DHAL atstovas Evaldas Jackevičius.
Renginio akimirkos. Renginio akimirkos.
Renginio akimirkos. Renginio akimirkos.
DHAL atstovė Svetlana Cerabajeva ir Renata Druskytė, lietuviškose mokyklėlėse Londone vaikus mokanti rankdarbių, užklasinės veiklos. DHAL atstovė Svetlana Cerabajeva ir Renata Druskytė, lietuviškose mokyklėlėse Londone vaikus mokanti rankdarbių, užklasinės veiklos.

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai