Balandžio 3, 2018
Gėlių dekoras karališkosioms vestuvėms buvo planuojamas „kūrybingai ir smagiai“
Rusmenė (foxglove) - bus viena iš karališkų vestuvių puošmenų.

JAV aktorė Meghan Markle (Megan Markl), tekėdama už britų princo Harry (Hario), prie altoriaus žengs apsupta bijūnų, rusmenių ir baltų rožių, sekmadienį paskelbė Kensingtono rūmai.

Jų vestuves, kurios įvyks gegužės 19 dieną Vindzoro pilyje į vakarus Londono, puoš gėlės, natūraliai žydinčios šiuo metų laiku, nurodė Harry oficialioji rezidencija.

Gėlių dizainerė Philippa Craddock (Filipa Kradok) sakė, kad laimingieji sužadėtiniai drauge su ja aktyviai planavo dekorą.

„Procesas vyko glaudžiai bendradarbiaujant, laisvai, kūrybingai ir smagiai, – sakė ji. – Dirbti su jais buvo absoliutus malonumas.“

Šv. Jurgio koplyčia, kur įvyks jungtuvės, bus išpuošta vietos augalais, daugiausia iš Harry senelei karalienei Elizabeth II (Elzbietai II) priklausančios Vindzoro valdos parkų ir sodų.

Bus panaudotos buko, beržo ir skroblo šakos, papuošimai atspindės laukinius ir natūralius kraštovaizdžius, iš kurių bus paimti augalai.

„Galutinės kompozicijos simbolizuos juos kaip porą, to visada siekiu savo darbuose, o pagrindiniai dalykai bus vietos ištekliai, sezoniškumas ir tvarumas“, – sakė Ph. Craddock.

Buvęs armijos karininkas Harry, kuriam – 33-eji, yra penktas asmuo eilėje į britų sostą. Apie sužadėtuves su 36 metų M. Markle jis paskelbė lapkritį.

Nuo to laiko pora kelis kartus pasirodė viešuose renginiuose.

Į vestuves pakviesta maždaug 600 žmonių, o 200 svečių dalyvaus privačioje vakaro puotoje, kurią rengia Harry tėvas, sosto įpėdinis princas Charlesas (Čarlzas).

BNS inf.

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai