Lapkričio 29, 2017
Paskelbta, kada ir kur susituoks Britanijos princas Harry ir aktorė Markle
Vindzoro pilis. © Foto: Royal Collection Trust.

Didžiosios Britanijos princas Harry (Haris) ir jo širdies draugė amerikietė aktorė Meghan Markle (Megan Markl) susituoks ateinančių metų gegužę Šv. Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje, antradienį pranešė Kensingtono rūmai.

„Jos Didenybė karalienė Elizabeth (Elzbieta) davė leidimą santuokai šioje koplyčioje. Karališkoji šeima padengs vestuvių išlaidas“, – rašoma Kensingtono rūmų išplatintame pareiškime.

Pirmadienį buvo paskelbta apie 33 metų Harry, kuris yra penktasis žmogus eilėje į Jungtinės Karalystės sostą, ir 36 metų M. Markle sužadėtuves.

Britanijoje tai bus pirmosios karališkosios vestuvės po Harry vyresniojo brolio Williamo (Viljamo) ir jo žmonos Kate (Keit) jungtuvių 2011 metais.

Pasak princo atstovo spaudai Jasono Knaufo (Džeisono Naufo), prieš vestuves M. Markle bus pakrikštyta ir priims krikšto sutvirtinimo sakramentą. Ji taip pat ketina tapti Jungtinės Karalystės piliete.

Į vakarus nuo Londono esanti Vindzoro pilis, karalienės Elizabet II savaitgalių rezidencija, yra „labai ypatinga“ vieta princui, sakė J. Knaufas ir pridūrė, kad Harry ir Meghan nuo draugystės pradžios prieš pusantrų metų ten reguliariai leidžia laiką drauge.

Penktadienį pora ketina apsilankyti Anglijos centrinėje dalyje esančiame Notingame. Tai bus pirmoji bendra jų išvyka po to, kai pirmadienį buvo oficialiai paskelbta apie jų sužadėtuves.

Princas Harry su M. Markle susitikinėja nuo 2016-ųjų. Jųdviejų santykius jis patvirtino lapkritį, kuomet skundėsi įkyriu žiniasklaidos dėmesiu, o šių metų rugsėjį duodama interviu žurnalui „Vanity Fair“ aktorė sakė, kad jie vienas kitą myli.

BNS inf.

Raktažodžiai: Anglija

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai